Nieuwe hoofdtrainer SV Bedum

Gert van Duinen is door het bestuur van SV Bedum met ingang van 1 januari 2021 benoemd als nieuwe hoofdtrainer van de eerste selectie voor het restant van het seizoen 2020/2021. Hij volgt hiermee Remy van der Wal op. Gert is geen onbekende binnen de vereniging. Bij onze fusieclub C.V.V.B. was hij in 2009-2011 werkzaam bij de jeugd.

Gert was voornemens om dit seizoen een sabbatical te houden. Als echt voetbaldier ging het bloed toch weer sneller stromen en is hij blij om weer op het veld te mogen staan.

Voor het sabbatical was hij 3 seizoenen lang actief als hoofdtrainer bij HZVV. Daarvoor heeft hij ook in wisselende functies bij diverse clubs van naam gewerkt.

Wij hebben Gert in de afgelopen gesprekken leren kennen als een zeer ambitieuze trainer die weet wat hij wil en kan bogen op veel trainerservaring. Voorzitter Jan-Jurjen Timmer spreekt dan ook namens de vereniging het vertrouwen uit in een goede samenwerking. Wij wensen Gert veel plezier maar vooral ook resultaat in de tweede klasse.

Bestuur SV Bedum

Geplaatst op: 19-11-2020 11:55