Nieuwe jeugd welkom!

Nieuwe jeugdleden welkom bij SV Bedum
De lokale jeugdopleiding van SV Bedum is alweer volop bezig met de organisatie van het nieuwe seizoen. Voor het nieuwe seizoen kunnen jeugdspelers zich aanmelden als lid van SV Bedum. Nieuwe jeugdleden die voor 20 juni 2021 lid worden, zullen voor het nieuwe seizoen sowieso in een team ingedeeld worden.

Jeugdopleiding SV Bedum: prestatief en recreatief voetbal
Bij SV Bedum bieden we alle jeugdspelers zo veel mogelijk gelijke kansen om het maximale uit hun voetbaltalenten te halen. Dat staat samen met plezier voorop bij onze jeugdopleiding en hebben we ook beschreven in onze jeugdbeleidsplannen. We bieden alle teams uit de opleiding, naast de wedstrijden op zaterdag, wekelijks twee trainingsmomenten aan. Elk team traint dus even vaak onder begeleiding van enthousiast en geschoold kader waardoor elke jeugdspeler de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen onder begeleiding van onze jeugdtrainers.

Meidenvoetbal
Komend seizoen wil SV Bedum in elke leeftijdscategorie (MO19, MO17, MO15 en MO13) met minimaal één team deelnemen aan de competitie. Alle MO-teams bij SV Bedum trainen ook twee keer per week.

Nieuwe jeugdspelers welkom
We bieden kinderen en jongeren de mogelijkheid om in de maand juni gratis en zonder verplichtingen mee te trainen om zo te ervaren hoe leuk voetballen bij SV Bedum is.

Jeugdspelers (jongens én meisjes!) die geïnteresseerd zijn om bij SV Bedum te gaan voetballen, kunnen contact opnemen met voorzitter van de jeugdcommissie Vincent Geerling via jeugd@svbedum.nl om meer informatie te ontvangen.

Geplaatst op: 31-05-2021 16:03