Nieuwe sponsorovereenkomst Klaverblad

Bericht over onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen

Momenteel zitten we in het 4e en laatste jaar van de huidige sponsorovereenkomst met onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen. Over die periode kunnen we terugkijken op een bijzonder prettige en waardevolle samenwerking met Klaverblad. Recentelijk zijn er gesprekken gevoerd door de commerciële commissie, ondersteund door Wilhelm Dijk, met Klaverblad. Het bestuur is meer dan verheugd om te kunnen melden dat Klaverblad heeft laten weten de samenwerking eveneens zeer op prijs te stellen en graag sowieso na dit seizoen nog 4 jaar door te willen gaan als hoofdsponsor van SV Bedum. Het gaat daarbij niet alleen om het verlengen van de sponsorovereenkomst, maar ook om een uitbreiding van het sponsorpakket! Dit alles is verwerkt in een nieuwe sponsorovereenkomst voor de duur van 4 jaar, ingaande op 1 juli 2021. Door Klaverblad is over de samenwerking met SV Bedum het volgende kenbaar gemaakt:

Klaverblad is er voor gewone Nederlanders. Niet alleen als verzekeraar, maar ook als sponsor.

Daarom kiezen wij niet voor dure sponsorcontracten met grote profclubs, maar houden we het klein en dichtbij. Ons logo zie je dan ook langs de lijn bij de trainingen en op zaterdagochtend bij SV Bedum. Zo staan we middenin de maatschappij.

Sponsoren doen we écht samen. We ondersteunen SV Bedum natuurlijk in de vorm van geld, maar we gaan graag verder dan dat. Wij kijken samen met de club wat er nodig is. Wat kunnen wij bieden? Wat is onze toegevoegde waarde? We maken afspraken en kijken regelmatig met elkaar of het beter kan. Wij houden heel persoonlijk en nauw contact en zo leggen we de basis van een samenwerking voor langere tijd. We zijn dan ook trots om ook de komende 4 jaar sponsor te zijn van SV Bedum!

In deze onzekere tijden van een zich voortslepende gezondheidscrisis zien wij de nieuwe sponsorovereenkomst met Klaverblad als een belangrijke steun in de rug dat vertrouwen geeft in de toekomst. Helaas was het vanwege de bekende maatregelen niet mogelijk om de overeenkomst samen met Klaverblad te ondertekenen, maar heeft dat op afstand moeten plaatsvinden. Wij hopen erop Klaverblad over niet al te lange tijd wel op ons sportpark te mogen ontvangen.

Geplaatst op: 04-01-2021 19:19