Oliebollenactie!

Oliebollenactie!

Oliebollenactie SV Bedum

SV Bedum heeft dit jaar weer een heerlijke oliebollenactie voor jullie georganiseerd! In samenwerking met Bakkerij Hoekstra verkopen wij weer heerlijke oliebollen en krentenbollen. Daarbij hebben we dit jaar ook nog eens appelflappen toegevoegd aan het assortiment. Samen met Anura Webdevelopment hebben we onze webshop weer opgelapt en zijn we er klaar voor.

We waren overweldigd door het succes van de actie van vorig jaar. Ondanks dat het voetbal weer aardig onderweg is, ondervinden we echter nog steeds gevolgen van de coronamaatregelen. Jij kunt de vereniging een steuntje in de rug geven door je oliebollen dit jaar bij SV Bedum te bestellen.

Hoe werkt het?

1 Ga naar www.steunsvbedum.nl

2 Bestel jouw oliebollen en reken af via IDeal

3 Ontvang jouw bevestiging in de mail

4 Jij hebt gegarandeerd de lekkerste oliebollen op oudejaarsdag

5 Je steunt onze vereniging!

Wij hanteren dezelfde prijzen als Bakkerij Hoekstra. Bij SV Bedum heb je echter de garantie dat je jouw oliebollen op oudejaarsdag op tafel hebt staan en steun je ook nog eens de club! Ga dus snel naar www.steunsvbedum.nl en bestel jouw oliebollen, krentenbollen of appelflappen! 

Geen fan van oliebollen, maar wel doneren?
Je kunt via https://steunsvbedum.nl/steun-ons/ een vrije donatie doen aan de vereniging. Je kunt er echter ook voor kiezen om jouw oliebollen te doneren aan 's Heerenloo of Alegunda! Voeg HEERENLOO of ALEGUNDA toe als opmerking en wij bezorgen jouw oliebollen op oudejaarsdag bij de bewoners.

Geplaatst op: 07-12-2021 07:54
Deel dit nieuwsbericht:

Recente nieuwberichten