Oproep interne opleiding jeugdtrainer

Oproep interne opleiding jeugdtrainer

Jeugdopleiding: interne opleiding tot jeugdtrainer

Binnen de jeugdopleiding van SV Bedum willen we niet alleen voetballers opleiden maar ook jeugdtrainers. We willen dit seizoen meerdere jonge spelers uit de seniorenteams, o19 en o17 de kans geven om opgeleid te worden als jeugdtrainer bij SV Bedum.

Al vele jaren leiden we bij SV Bedum onze eigen jeugdtrainers op. Jelmer Meinardi en Bas Groeneveld zijn lang geleden zo als jeugdspeler hun trainerscarrière begonnen. Recente voorbeelden van jeugdspelers die ook actief zijn geworden als jeugdtrainer zijn Stef Klugkist, Jelle Loonstra, Sander Annema, Thijs van Dijken, Tim Staal, Robert Kwant, Mark Kruizenga, Sarangan, Yannick Fokkens en Yanick Norden. Dit seizoen zijn Jimi Hoeksema en Ezra Belga ook gestart als jeugdtrainer.

Lijkt het jou ook leuk om niet alleen als voetballer bij SV Bedum actief te zijn maar ook als jeugdtrainer? Lees dan snel verder!

Wat vragen we?

We zijn op zoek naar enthousiaste (jeugd-)spelers die opgeleid willen worden als jeugdtrainer en die mee gaan helpen bij de trainingen van de JO8, JO9 en JO10. Deze trainingen worden gegeven op maandag t/m donderdag van 16.15 tot 17.15 uur. In deze blokken hebben we ook dringend behoefte aan extra trainers.

Je moet wekelijks minimaal één keer beschikbaar zijn op een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag vanaf 16.00 uur tot 17.30 uur (dat kan ook variëren afhankelijk van je lesrooster). Twee keer per week zou nog beter zijn.

Wat bieden we?

Je opleiding als trainer vindt voornamelijk in de praktijk op het veld plaats. Voor, tijdens en na de trainingen wordt je begeleid door het Technisch Hart (Jelmer Meinardi, Remy van der Wal en Marcel Dijkstra) en/of door de hoofdtrainers van de JO8, JO9 en JO10 (Stephan Mangoendirjo, Stef Klugkist, Tim Staal en Thijs van Dijken).

De oefenstof voor de trainingen wordt door het Technisch Hart uitgewerkt. Je hoeft dus zelf geen trainingen te bedenken. Het Technisch Hart maakt trainingsschema’s die bij de JO8, JO9 en JO10 gebruikt worden en door middel van voorbeeldfilmpjes wordt getoond wat en hoe er getraind wordt.

Daarnaast worden er een aantal keer per seizoen themabijeenkomsten gehouden waarin diverse onderwerpen worden besproken die voor onze jeugdtrainers interessant zijn. Ook in de groepsapp van de jeugdtrainers wordt veel info gedeeld met elkaar.

Kortom, er wordt veel aandacht besteed aan de opleiding van onze jeugdtrainers. Je wordt niet zo maar in het diepe gegooid maar we geven je veel informatie en bieden goede begeleiding.

Vergoeding

Indien je als beginnend jeugdtrainer aan de slag gaat dan krijg je daar van SV Bedum een stage-vergoeding voor. Deze vergoeding is afhankelijk van hoe vaak je per week bij de trainingen aanwezig bent. Je kan door als jeugdtrainer bij SV Bedum aan de slag te gaan dus ook nog een zakcentje bijverdienen!

Interesse?

Lijkt het je leuk om opgeleid te worden als jeugdtrainer en dit seizoen nog voetbaltraining te gaan geven aan de JO8, JO9 of JO10? Stuur mij dan een e-mail, whats app of bel mij even! Dan kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden voor jou zijn!

Met vriendelijke groet,

Vincent Geerling

Voorzitter Jeugdcommissie/Coördinator Jeugdopleiding SV Bedum

      E-mail:             v.geerling@xs4all.nl

      Telefoon:       06 - 21 89 15 35

Geplaatst op: 17-09-2018 11:32
Deel dit nieuwsbericht:

Recente nieuwberichten