Oproep: maak een teamfoto

Beste leden, via deze weg willen wij graag een beroep doen op de leden die dit weekend in actie komen. Wij willen teams vragen om een teamfoto te maken dit weekend.

De nieuwe website is bijna klaar en om de site zo volledig mogelijk te kunnen presenteren zouden wij graag zoveel mogelijk teamfoto’s bij de teams willen plaatsen. Een teamfoto is niet alleen netjes op de website, maar het is ook een leuke herinnering voor later.

Indien er spelers zijn die niet op de website weergegeven willen worden, vragen wij hen om niet op de foto plaats te nemen.

De teamfoto’s mogen verzonden worden naar webmaster@svbedum.nl of via Facebook-chat naar SV Bedum gestuurd worden. Wij hopen dit weekend veel foto’s binnen te krijgen en kijken uit naar de resultaten!

Webteam SV Bedum

Geplaatst op: 20-09-2018 19:56