Oud papier 4 december

Vrijdag 4 december a.s. wordt de gebruikelijke huis-aan-huis oud papieractie van SV Bedum en de St. Walfridusschool gehouden. Per 1 januari 2021 gaan er in de gemeente andere afvalregels gelden. Diftar wordt ingevoerd. Als vereniging / school zien we nu al graag zoveel mogelijk papier aan ons worden geleverd. Een goed moment om helemaal geen papier meer in de grijze container te gooien, maar op de ophaaldagen (gewoonlijk op de eerste vrijdag in de maand) voor 18.00 uur gebundeld of in een doos bij de weg te zetten.

Maximaal 15 kg. in een doos en geen gebruik maken van afvalcontainers. a.u.b. !!

Op donderdag 3 en vrijdag 4 december staat er ook een container aan de Industrieweg nabij de ingang van Gemeentewerken. Uiteraard kan het ook in één van de containers op het sportpark worden afgeleverd. Het papier graag geperst in stapelbare dozen aanleveren, lege dozen loshalen en plat maken en zo ver mogelijk de container inbrengen en goed te stapelen.

Een dringend verzoek  geen afval (zoals piepschuim, plastic, geplastificeerd papier,  hout, puin of sap / melkpakken) mee aan te bieden of af te leveren. Helaas gebeurt dit te veel. Onze vrijwilligers hebben er een hoop werk van het afval te verwijderen.

DE VOLGENDE LEDEN WORDEN VERZOCHT OM 18.00 UUR AAN DE INDUSTRIEWEG AANWEZIG TE ZIJN:

ZA1:             Binnen team bekend (2x)
ZA2:             Tom Hofman

Milan Meijerink
JO17-3:        Martijn Kwant

MO19:            Britt Bouwman, Noor Hofman

Bij verhindering zelf ruilen of voor vervanging zorgen.

Geplaatst op: 02-12-2020 13:24