Oud papier 8 januari

Oud papier 8 januari

Ook in 2021 zamelt SV Bedum in samenwerking met de St. Walfridusschool in het dorp Bedum en directe omstreken oud papier en karton (OPK) in. Zonder die inkomsten kunnen we niet. 

Per 1 januari is Diftar ingevoerd. Diftar houdt o.a. in dat er voor elke kilogram restafval die in de grijze container wordt gedeponeerd, achteraf wordt betaald. OPK wordt afzonderlijk ingezameld. Dat doen wij. In het dorp Bedum huis-aan-huis op elke eerste vrijdag in de maand vanaf 18.00 uur. (Dit jaar in januari een week later i.v.m. Nieuwjaarsdag, in april een week later i.v.m. Goede Vrijdag en in augustus is er geen huis-aan-huis inzameling. Bekendmaking o.a. via de website van SV Bedum (www.svbedum.nl) , facebook, twitter en de website De Bedumer (www.bedumer.nl

Als u het papier op de bewuste vrijdagavond bij de weg zet, is het verzoek het gebundeld, goed zichtbaar en bij voorkeur in groepjes neer te zetten. Geen plastic, piepschuim, melk- of sappakken of ander afval mee aan te bieden. Wilt u tussendoor van het OPK af, dan kan het worden afgeleverd in één van de containers op de parkeerplaats van het sportpark. De container is geopend van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Buiten de openingstijden geen OPK buiten de container plaatsen. Vanaf 1 januari moet er ongeveer 2 keer zoveel (nu ongeveer 5.000 kg.) papier in een container worden geduwd om er hetzelfde bedrag per ton aan over te houden dan voor 1 januari. Onze vrijwilligers werken daar hard aan. Wij vragen u dringend uw papier zo compact mogelijk in volle dozen aan te leveren (gewenst gewicht per doos 15 tot 20 kilogram) en grote stukken karton en kartonnen dozen / doosjes uit elkaar te halen en zo plat mogelijk aan te leveren. Ook hier uiteraard geen plastic, piepschuim, sap- of melkpakken of ander afval afleveren. Hier wordt op toegezien. Als iedereen zijn steentje bijdraagt, scheelt dat een hoop werk voor de vrijwilligers en lukt het aanzienlijk beter om het gewenste gewicht in een container af te leveren.  

DE VOLGENDE LEDEN WORDEN VERZOCHT OM 18.00 UUR AAN DE INDUSTRIEWEG AANWEZIG TE ZIJN:

ZA1:             -
ZA2:             Stijn Arends        
ZA3:             
Yanick Fokkens
ZA4:             -
ZA5:             Pieter van der Zee
ZA6:             -
ZA7:             Nick Huizinga, Luuk Brands     
ZA8:             
Justin Doornbos
ZA9:             Maurins Boonstra           

VR1:             Emma Rasker
VR2:             Linda Stiekema
VR3:             Denise Walraven
VR4:             Miriam Bakker

7x7:             Frans van Loenen, Marcel Smedeman, Marco Veldman, Kick Mulder, Andre van Haag, Andre Koopman, Egbert Ludwig, Wilfred Bronsema, Bouke Hoeksema, Jonny Rozeboom, Bernard vd Vinne, Albert Stuivenberg.

JO19-1:        Mika Taatgen, Joran Timmer   
JO19-2:        Tristan Ham
JO17-1:        Chris Wijlhuizen
JO17-2:        Milan Koerts
JO17-3:        Raoul Noorlag

MO19:          Marijn Nanninga, Verona Rutgers

Bij verhindering zelf ruilen of voor vervanging zorgen. 

Geplaatst op: 06-01-2021 13:44
Deel dit nieuwsbericht:

Recente nieuwberichten