Overlijden Remmert Kuiper

Bedroefd hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van Remmert Kuiper.

Vanaf 1980 tot en met 1997 maakte Remmert Kuiper deel uit van het bestuur van vv Bedum, waarvan de laatste tien jaar als voorzitter. De taak van voorzitter was voor Remmert Kuiper een serieuze aangelegenheid. Nooit miste hij een wedstrijd van het eerste elftal of een bestuursvergadering.

Zijn kennis en inzicht, met name op het financiële vlak was voor de vereniging van onschatbare waarde. Hij heeft veel voor het voetbal in Bedum betekend. Wij zijn hem daar nog altijd dankbaar voor. Bij zijn aftreden werd hij benoemd tot lid van verdienste.

Onze gevoelens van medeleven gaan uit naar zijn vrouw, dochter en schoonzoon. We wensen hen veel sterkte om het verlies een plaats te geven in hun verdere leven.

Leden en bestuur SV Bedum

Geplaatst op: 10-04-2021 09:18