Planning einde seizoen 18-19 jeugd

Jeugdtrainingen en planning einde seizoen 18-19
Het seizoen 2018-2019 loopt ten einde. We hopen dat alle spelers een leuk en leerzaam voetbaljaar achter de rug hebben. Gelukkig hebben we nog een aantal weken tot de zomervakantie. In deze weken organiseren we nog een aantal voetbalactiviteiten. Onderstaand de data en bijzonderheden.

Week 22 - Maandag 27 mei - zondag 2 juni
In deze week wordt er gewoon getraind op maandag tot en met woensdag. Op donderdag 30 mei gaan de jeugdtrainingen niet door i.v.m. Hemelvaart. Op vrijdag 31 mei is er SV Bedum SKILLS voor alle pupillen van O8 t/m O13. Aanvang 16.45 uur tot ongeveer 18.00 uur.

Week 23  - Maandag 3 juni - zondag 9 juni
In deze week zijn er geen trainingen voor de O7 t/m JO11 teams i.v.m. de wandelvierdaagse. De 013 t/m JO19 teams trainen wel, tenzij de trainer dit anders heeft gecommuniceerd. Op vrijdag 7 juni is er SV Bedum SKILLS voor alle pupillen van O8 t/m O13. Aanvang 16.45 uur tot ongeveer 18.00 uur. Dit zal de laatste keer SKILLS zijn van dit seizoen.

Week 24 - Maandag 10 juni - zondag 16 juni
In deze week wordt er gewoon getraind op de reguliere tijden. Op zaterdag 15 en zondag 16 juni wordt het jeugdtoernooi van SV Bedum georganiseerd voor alle 07 t/m 017 teams van SV Bedum (ziewww.svbedumjeugdtoernooi.nl). De 019 spelers en speelsters zijn dit weekend vrij en kunnen helpen als vrijwilliger. Op zondagavond 16 juni wordt de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2019-2020 gecommuniceerd via de website.

Week 25 - Maandag 17 juni - zondag 23 juni
In deze week wordt er niet getraind door de jeugdteams van SV Bedum. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni wordt het Bedrijvenvoetbal-toernooi gespeeld op het sportpark van SV Bedum.

Week 26 - maandag 24 juni - zondag 30 juni
Alle spelers trainen deze week in de nieuwe teamsamenstelling. Er volgt nog een e-mail met aanvullende informatie. In deze e-mail kan je zien op welke dag en tijdstip jij deze week kan trainen. Voor elke leeftijdscategorie worden er 2 trainingsmomenten georganiseerd.

Week 27 - 1 juli - zondag 7 juli
Alle spelers trainen deze week in de nieuwe teamsamenstelling. Er volgt nog een e-mail met aanvullende informatie. In deze e-mail kan je zien op welke dag en tijdstip jij deze week kan trainen. Op zaterdag 6 juli staat de seizoensafsluiting voor alle jeugdleden van O7 t/m O13 op het programma. Verdere info hierover volgt per e-mail door het JAC.

Sommige teams zullen ook nog aan een toernooi deelnemen. Informatie hierover zal door de leiders van het team gecommuniceerd worden.

We gaan er van uit dat iedereen met bovenstaande informatie op de hoogte is over de komende weken. We gaan er nog een leuk slot van het voetbalseizoen van maken!

Geplaatst op: 27-05-2019 11:32