Planning Jeugd SV Bedum

Planning jeugd SV Bedum voor de rest van het seizoen en het nieuwe seizoen:

•    Trainingen
Komende week (van maandag 21 t/m donderdag 24 juni) is de laatste week dat er nog getraind wordt door de jeugdteams.

•    Laatste Regiocup wedstrijd
Op zaterdag 26 juni staan de laatste wedstrijden gepland voor de Regiocup. Door de aangekondigde versoepelingen mogen vanaf deze datum ook weer toeschouwers aanwezig zijn bij de wedstrijden. Dus dat betekent voor ouders en andere supporters de mogelijkheid om alsnog een wedstrijd te kunnen bekijken.

•    Teamindelingen seizoen 21-22
Op zaterdag 26 juni aan het begin van de avond maken we de concept-teamindelingen voor het nieuwe seizoen bekend via de website van SV Bedum.

•    Start nieuwe seizoen
Vanaf maandag 23 augustus beginnen de trainingen voor alle jeugdteams weer. Selectieteams die eerder beginnen met de trainingen worden daar door hun trainer over geïnformeerd.

Op zaterdag 4 september staan de eerste (beker-)wedstrijden van het nieuwe seizoen gepland.

Geplaatst op: 21-06-2021 08:35