Rabo Clubsupport 2020 is begonnen

Rabo Clubsupport Actie 2020 is begonnen!
De Rabobank Clubsupport Actie 2020 is begonnen en het is vanaf vandaag mogelijk om je stem uit te brengen op jouw vereniging of stichting. SV Bedum doet net als vorig jaar ook mee aan de actie en hoopt zoveel mogelijk stemmen te verzamelen!!

Wat is de Clubsupport Actie?
Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

De Rabobank stelt een sponsorbedrag beschikbaar voor verenigingen en doelen in de buurt. De manier waarop dit bedrag wordt verdeeld hangt af van het aantal stemmen dan een vereniging of doel binnenhaalt. Hoe meer stemmen, hoe groter het deel dat een vereniging als bedrag ontvangt.

Hoe kun je stemmen?
Stemmen kan vanaf vandaag en tot 25 oktober. Voor meer informatie of om een stem uit te brengen kun je kijken op de volgende link:

Geplaatst op: 05-10-2020 10:39