Red de sportclub bij jou in de buurt!

Hoe zou je het vinden als de sportvereniging waar jij/je kind al jarenlang actief is, opeens de deuren zou sluiten?

De lokale sportclubs hebben het zwaar. Uit onderzoek blijft dat een kwart van de sportverenigingen overweegt zijn accommodatie deze winter te sluiten vanwege oplopende kosten.

Wij

RVVB en BAV geven bestuurders van verenigingen een stem. Gezien worden, erkenning, waardering voor het vak

Constateren

PvdA-Kamerlid Mohammed Mohandis, breed gesteund door een overgrote meerderheid in de Kamer, vroeg het kabinet in juni al om te kijken hoe sportverenigingen die vanwege stijgende energieprijzen in de knel komen, kunnen worden ondersteund. De minister zei toen meer tijd nodig te hebben, maar er is nog steeds geen plan en we hebben geen tijd te verliezen.

Daarom dringen wij bij het kabinet aan om nú in actie te komen om de amateurclubs te redden.

En verzoeken

De RVVB en de BAV roepen alle Nederlanders op ons culturele erfgoed, het verengingsleven, te beschermen. Help ons mee en teken de petitie! Met genoeg handtekeningen kan dit kabinet niet om ons heen en kunnen we er daadwerkelijk voor zorgen dat al die amateurclubs die essentieel zijn voor ons, onze kinderen en de buurt, de deuren open kunnen houden.

ONDERTEKENING IS PAS DEFINITIEF NADAT U DEZE VIA DE LINK IN UW MAIL HEEFT BEVESTIGD!

Geplaatst op: 29-11-2022 17:20