Scheidsrechtersavond met Jeroen Manschot

Scheidsrechtersavond met spreker Jeroen Manschot

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het scheidsrechtersvak

Maandag 25 april 2022

Kantine SV Bedum

Begin: 20:00 uur

NB: voor leden en genodigden

Op maandag 25 april komt Jeroen Manschot naar Bedum om een lezing te geven over het scheidsrechtersvak in het betaald voetbal en alles wat daarbij komt kijken.

Manschot (1982) begon op 16-jarige leeftijd als scheidsrechter bij SV Houten. Wat begon als iets leuks naast het voetbal, veranderde al snel naar wekelijks wedstrijden fluiten bij de club. Manschot maakte op 29-jarige leeftijd zijn debuut in de Jupiler League op 31 augustus 2012 bij FC Dordrecht – SC Veendam.

Binnen 2 seizoenen wist Manschot te promoveren van de Masterclass naar de Junior lijst. Hiermee was de stap naar de Eredivisie dichterbij gekomen. Op 16 februari 2014 was dan ook het moment aangebroken dat de 31-jarige arbiter zijn debuut mocht maken op het hoogste niveau in Nederland. Op deze zonnige dag stond SC Cambuur – PEC Zwolle onder zijn leiding. Inmiddels is Jeroen per 1 juli 2017 toegelaten tot de hoogste groep van Nederland en is regelmatig actief in de Eredivisie.

Geplaatst op: 18-04-2022 09:50