Speelschema nacompetitie eerste en tweede elftal

Zaterdag 1
Door de 3-0 nederlaag tegen VV Groningen van afgelopen zaterdag is het eerste elftal in de nacompetitie terecht gekomen. Het betreft een schema met 8 teams die vanaf een 'kwartfinale' spelen tot er een club over blijft. Bij een nederlaag is men direct uitgeschakeld. De eerste tegenstander is Blauw Wit '34 uit Leeuwarden. Zaterdag wordt er om 15:00 afgetrapt in Bedum. Hieronder een overzicht van de andere wedstrijden in de nacompetitie:

Zaterdag 2
Een aantal weken geleden wisten de mannen van Jelmer een periode te bemachtigen. Die periode geeft recht op het spelen van nacompetitie voor promotie naar de reserve hoofdklasse. Bedum 2 begint de nacompetitie tegen SC Joure 2. Joure speelde het afgelopen seizoen ook in de reserve eerste klasse. De wedstrijd wordt om 12:30 uur gespeeld in Bedum. Hieronder een overzicht van de nacompetitie voor Bedum 2:

Geplaatst op: 27-05-2019 11:42