Sponsorkliks en Sinterklaasaankopen

SV Bedum werkt inmiddels al een tijdje samen met Sponsorkliks. De komende periode zullen onze leden ongetwijfeld de nodige sinterklaasaankopen via het internet doen. Doe jij ook online sinterklaasaankopen? Hou dan rekening met SV Bedum en sponsor gratis onze jeugdopleiding!

Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Zalando, Staatsloterij, Trivago, Booking.com, Mediamarkt en Jysk zijn slechts een kleine greep uit alle winkels die aangesloten zijn bij onze pagina! Vrijwel alle webwinkels staan in de lijst van Sponsorkliks. Denk dus aan SV Bedum voordat jij je internetaankopen doet en help de club zonder dat je extra betaald!

Hoe werkt SponsorKliks?
Eigenlijk werkt SponsorKliks heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt op de bankrekening van SV Bedum gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com SponsorKliks een commissie uit en profiteert SV Bedum hier direct van!

Hieronder staat stapsgewijs uitgelegd hoe je de club helpt:

Stap 1: Ga naar de Sponsorklikspagina van SV Bedum: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9485&ref=banner&cn=NL&ln=nl

Stap 2: Klik de website aan waar u een bestelling wilt doen. U wordt doorgeleid naar de webshop

Stap 3: SV Bedum ontvangt automatisch een deel van het aankoopbedrag!

LET OP: SV Bedum kan niet zien wat je aankopen zijn.

Geplaatst op: 19-11-2019 11:01