SV Bedum ontvangt certificaat Lokale Jeugdopleiding

Jeugdopleiding SV Bedum ontvangt certificaat Lokale Jeugdopleiding en presenteert sponsors jeugdopleiding

Na een uitvoerig traject te hebben doorlopen, heeft de jeugdopleiding van SV Bedum de KNVB-status Lokale Jeugdopleiding gekregen. Daarnaast heeft SV Bedum een overeenkomst gesloten voor drie seizoenen met een hoofdsponsor voor de jeugdopleiding. Ook met een andere sponsor is overeenstemming bereikt over het steunen van de jeugdopleiding. In een uitgebreid bericht zal morgen meer informatie verstrekt gaan worden over de certificering en de nieuwe sponsors.

Voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd van het eerste team van SV Bedum tegen Zeerobben (zaterdag 18 mei, aanvang 15 uur) zal de KNVB het certificaat Lokale Jeugdopleiding uitreiken aan de jeugdopleiding van SV Bedum. Daarbij zullen ook de nieuwe sponsors gepresenteerd gaan worden.

Om extra cachet te geven aan deze heuglijke gebeurtenissen voor onze vereniging, vragen we de jeugdleden van SV Bedum om bij de uitreiking en presentatie op het veld aanwezig te zijn en daarbij hun paarse SV Bedum-trainingsjas te dragen. Rond 14.50 uur zal de uitreiking plaats vinden op het hoofdveld. De jeugdspelers kunnen daarna ons eerste elftal aanmoedigen in de belangrijke wedstrijd tegen Zeerobben.
In de rust van de wedstrijd wordt elk aanwezig jeugdlid getrakteerd op een ijsje!

We hopen op een grote opkomst van onze jeugdleden om de certificering en presentatie extra feestelijk te omlijsten. Hopelijk tot morgenmiddag.

Met vriendelijke groet,
Vincent Geerling