SV Bedum rookvrij!

Vanaf 1 augustus jl. is ons sportcomplex rookvrij. Omdat het voetbalseizoen nu weer is begonnen, brengen wij dit onder jullie aandacht.

Roken en sporten is natuurlijk geen goede combinatie. Daarnaast is het van belang dat de jeugd zo min mogelijk in aanraking komt met het roken. Zien roken, doet roken.

Welke ‘regels’ zijn er aan een rookvrij sportcomplex verbonden?
• Het gehele terrein is rookvrij binnen de hekken of andere begrenzing van de sportvereniging, inclusief kantine,
terras, velden en natuurlijk langs de lijn.
• Iedereen houdt zich aan de afspraak om niet te roken op het sportcomplex: leden, vrijwilligers, trainers, ouders en bezoekers.
• De e-sigaret is meegenomen in het rookvrije beleid. Ook deze is verslavend, bevat schadelijke stoffen en verlaagt de drempel tot het roken van sigaretten.

Spreek je teamgenoot, medelid of een bezoeker ook aan wanneer hij of zij rookt.
Laten we er samen voor zorgen dat naast wij al een mooie club zijn, ook een rookvrije voetbalclub worden!

Geplaatst op: 07-09-2018 20:38