SV Bedum verlengt met trainers

SV Bedum heeft de contracten van hoofdtrainer Robbie Wentink en assistent trainer Bas Groeneveld met een jaar verlengd.

Het eerste half jaar van de samenwerking is naar volle tevredenheid verlopen en de intentie om te verlengen was er al bij beide partijen. Zaterdag 5 februari zijn de nieuwe overeenkomsten getekend.

Volgens het bestuur past Robbie op dit moment heel erg goed bij de spelersgroep en de staf. Zijn oefenstof, omgang met de groep, betrokkenheid en open manier van communiceren zijn de belangrijkste redenen om als club nog een jaar door te gaan.

Er is een positieve ontwikkeling gaande met de inpassing van veel zelf opgeleide spelers. Het is een compliment voor onze jeugdopleiding dat onze eerste en tweede selectie louter uit eigen spelers bestaan.

Mede daarom is ook de overeenkomst met Bas verlengd. Als clubman is hij al lang betrokken bij de jeugdopleiding en kent hij hierdoor de spelers door en door. Daarnaast vult hij Robbie goed aan en durft kritisch te zijn naar spelers, staf en de organisatie.

Het bestuur en de trainers zijn er van overtuigd dat de jonge spelersgroep de potentie heeft om nog beter te worden.

De voorwaarden om die groei te verwezenlijken worden geoptimaliseerd om de trainers zoveel mogelijk bezig te laten zijn waar ze goed in zijn: trainen en coachen.

Geplaatst op: 07-02-2022 09:59