SV Bedum zoekt hoofdtrainer

Door omstandigheden is S.V. Bedum voor het restant van het seizoen 2020-2021 op zoek naar een hoofdtrainer voor het eerste elftal dat uitkomt in de tweede klasse zaterdag.

S.V. Bedum is een ambitieuze vereniging. Het opleiden van spelers en kader vinden wij van essentieel belang. Dat dit beleid zijn vruchten afwerpt blijkt wel uit het feit dat wij een bloeiende vereniging zijn van circa 1000 leden en ook een breed kader aan trainers en vele vrijwilligers hebben. Een ander belangrijk uitvloeisel van ons beleid is dat diverse senioren- en jeugdteams op hoog niveau spelen.

Het eerste elftal bestaat voornamelijk uit spelers die vanuit onze jeugdteams zijn doorgestroomd. Daar zijn wij ook trots op. Gezien onze talentvolle jeugd verwachten wij de komende jaren voldoende aanwas te genereren voor de prestatieve senioren teams. Jij als hoofdtrainer van het eerste elftal vervult dan ook een belangrijke rol met betrekking tot onze ambitie. Jij bereidt samen met de assistent-trainer de trainingen op dinsdag en donderdag voor en zorgt ervoor dat er een trainingscultuur ontstaat die prettig, leerzaam en prestatie verhogend is en waar ook oog is voor het instromen van jeugdige talenten. Ook ben jij sparringpartner voor de trainers van zaterdag 2 en 3. Samen met de overige leden van de staf vorm jij een team dat als doel heeft om het eerste elftal zo hoog mogelijk te laten spelen en daarnaast de prettige cultuur bewaakt die bij onze vereniging hoort.

Jij als hoofdtrainer voldoet aan het volgende profiel:

• Sociaal vaardig
• Voetbaldier
• Leider
• Verbinder
• Sterke persoonlijkheid
• In bezit van minimaal TC 2

Voldoe jij aan dit profiel en heb jij zin om bij een ambitieuze, goed gefaciliteerde en gezellige vereniging te werken stuur dan jouw CV + motivatie naar Richardahlers@outlook.com. Voor vragen kun je mij ook bellen op (06) 21624028

Geplaatst op: 30-10-2020 15:12