Terugblik weekend

Terugblik weekend

Het afgelopen weekend wist het eerste elftal de eerste overwinning van het seizoen te boeken. In Emmen werd er met 0-3 gewonnen van Drenthina. Bedum begon de wedstrijd sterk en kwam terecht op een voorsprong door een doelpunt van Richard de Boer. Niet al te lang later viel de 2-0 iet wat fortuinlijk binnen. De keeper van Drenthina schoot de bal tegen de rug aan van de drukzettende Thijs Helder. Thijs was alert en kon de rebound binnen werken. De mannen van Remy kwamen nog wat in de problemen toen zij verder moesten met 10 man, Lennart van Ginkel kreeg een rode kaart. Bedum hield het hoofd koel en kon vlak voor het eindsignaal nog de 0-3 maken via Anne-jits. 

Bedum 2 verloor de lastige uitwedstrijd tegen Staphorst 2 met 5-3. Staphorst 2 was duidelijk een sterke ploeg en bleek niet voor niks de kampioen van vorig seizoen. 

Bedum JO19-1 won thuis de derby tegen VV Winsum JO19-1. Een verhit en spannende wedstrijd werd uiteindelijk beslist door een vrije trap van Jesse Engelsma. De ontlading was groot na het laatste fluitsignaal. Door deze 1-0 overwinning behouden de heren van JO19-1 de volle winst na 3 wedstrijden.

SV Bedum VR1 kwam zaterdagmiddag niet verder dan een 1-3 nederlaag tegen Veendam 1894 VR1. 

Geplaatst op: 07-10-2019 07:06
Deel dit nieuwsbericht:

Recente nieuwberichten