Het afgelopen weekend was er weer genoeg te beleven bij SV Bedum! We blikken kort terug op het weekend.

Het eerste elftal moest aantredden tegen FC Meppel. Het werd een vervelende middag voor de mannen van Remy. Mede door twee rode kaarten voor SV Bedum werd het lastig om een resultaat te halen. Uiteindelijk werd het 5-1 voor de thuisploeg.

Het tweede elftal speelde een uitwedstrijd tegen HZVV 2. HZVV promoveerde net als Bedum 2 vorig seizoen naar de reserve hoofdklasse. Uiteindelijk bleek HZVV net als vorig seizoen te sterk voor het tweede elftal van Bedum. De lastige uitwedstrijd eindigde in een 6-1 nederlaag.

SV Bedum JO19-1 beleefde wel een prettige middag. De ploeg van Jelmer Meinardi wist met maar liefst 10-0 van VEV '67 JO19-1 te winnen. SV Bedum JO19-1 heeft na 6 wedstrijden nog de volle winst en gaat vier aan kop in de hoofdklasse.

De zaterdag werd afgesloten met het jaarlijkse Oktoberfest. Het feest was dit jaar wederom goed georganiseerd en alle gasten hebben zich uitstekend vermaakt. Complimenten voor de activiteitencommissie!

Geplaatst op: 04-11-2019 17:56