Update: Sponsoractie Jumbo Bedum

De sponsoractie van Jumbo Bedum is alweer een week geleden van start gegaan. In de eerste week hebben wij samen als leden, supporters en andere bertrokken al €78,30 opgehaald!! Het uiteindelijk opgehaalde bedrag willen wij besteden aan een voetbalkooi bij de nieuwe multifuncionele accomodatie!

Hoe werkt de sponsoractie ook alweer?

Bij aankoop van elke € 10,- aan boodschappen ontvangt u 1 voucher met een unieke code. Elke voucher is € 0,10 waard en kan eenmalig gedoneerd worden aan de vereniging naar uw keuze. Dit lijkt weinig, maar de gemiddelde wekelijkse boodschappen per gezin zijn ongeveer €100,-. Dit betekent dat er per gezin € 1,- per week gedoneerd kan worden aan een vereniging. Hierdoor kan de teller van de vereniging snel oplopen, terwijl het uzelf geen geld kost.

Blijf ook de facebookpagina van Jumbo Bedum in de gaten houden, op deze pagina worden berichten geplaatst waar de club extra geld mee kan verdienen.

Laten we samen gaan sparen voor een mooie bedrag voor onze club!

Geplaatst op: 17-09-2018 19:49