Vacature fysiotherapeut

SV Bedum is een voetbal vereniging met bijna duizend leden. De vereniging staat bekend om zijn bloeiende jeugdafdeling. Ons eerste en tweede elftal bestaan dit seizoen louter uit zelf opgeleide spelers.

Voor onze vereniging, waarbij het eerste elftal uit komt in de 2e klasse zaterdag, zijn op zoek naar (een) enthousiaste en betrokken

Verzorger(s) / fysiotherapeut(en) M/V

Als verzorger/fysiotherapeut maak je deel uit van de staf en help je de spelers fit te blijven of weer fit te worden. Je behandelt spelers voor de trainingen op dinsdag- en donderdagavond en bent aanwezig op de wedstrijddagen. Daarnaast maak je behandelplannen en verzorg je hersteltrainingen. De functie mag ook gedeeld worden door twee personen.

Wat vragen wij?

• Je bent fysiotherapeut of zit in de laatste fase van je opleiding.
  • Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van (lichte) sportblessures voor, tijdens en na trainingen en wedstrijden.
  • Je verzorgt hersteltrainingen voor spelers zodat zij zo fit mogelijk aan trainingen en wedstrijden kunnen beginnen na de blessure.
  • Je wordt aangestuurd door de hoofdtrainer en maakt deel uit van het begeleidingsteam van de selectie. In deze rol informeert hij/zij de trainers over de ernst van blessures en adviseert omtrent het al dan niet opnemen van spelers in de (wedstrijd)selectie.
  • Je onderhoudt voor de trainingen contacten met de spelers, en stuurt indien nodig spelers door naar de eigen fysiotherapeut
  • Is verantwoordelijk voor de inrichting van de verzorgingsruimte en zorgt ervoor dat alle medische hulpmiddelen up-to-date zijn. In dit kader overlegt de verzorger vooraf met het bestuurslid technische zaken.

Wat bieden wij:

• Je maakt deel uit van een enthousiast, jong en gezellig team.
  • Goede faciliteiten om je taak goed uit te kunnen voeren.
  • Een gepaste vergoeding.
  • Mogelijkheden tot het volgen van relevante opleidingen/cursussen.

Enthousiast geworden? Stuur je brief en CV naar SV Bedum, Rigte Jan ten Kate, bestuurslid technische zaken: rj.tenkate@gmail.com

Geplaatst op: 27-06-2022 08:44