Vacature verzorger

S.V. Bedum zoekt verzorger zaterdag 1

Voor het seizoen 2020-2021 is S.V. Bedum op zoek naar een verzorger voor zaterdag 1.
Ons 1e  elftal komt uit in de tweede klasse zaterdag.

S.V. Bedum is een ambitieuze vereniging. Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van onze medische staf. Ons doel is dat de medische stafleden zich op basis van hun expertise vereniging breed gaan inzetten met betrekking tot het verzorgen van spelers in de breedste zin van het woord. Hierbij moet je denken aan blessure preventie, blessurebehandeling, voeding- en gedragsbegeleiding. Als onderdeel van dit team kun jij ook jouw bijdrage leveren.

Na jarenlange trouwe dienst neemt één van de twee verzorgers van ons eerste elftal afscheid en zijn wij zijn op zoek naar een vervanger. Samen met de andere verzorger/Fysiotherapeut ben je primair verantwoordelijk voor het verzorgen van de spelers van de eerste selectie. Dit houdt in dat je wekelijks op de trainingsavond (dinsdag of donderdag) de verzorging van spelers op jou neemt en 1 keer per 2 weken aanwezig bent bij de wedstrijd van het 1e elftal.

Jij als verzorger/fysiotherapeut voldoet aan het volgende profiel:

• Bekwaam
  • Sociaal vaardig
  • Leergierig
  • Teamspeler
  • In het bezit van diploma fysiotherapeut of lerend hiervoor is een pré

Wat bieden wij?

• Een financiële vergoeding die recht doet aan jouw ervaring en bekwaamheid
  • Een ambitieuze, professionele, goed gefaciliteerde en gezellige vereniging.

Voldoe jij aan dit profiel en heb jij zin om onze medische staf te versterken, neem dan contact op met Richard Ahlers (06) 21624028

Geplaatst op: 09-06-2020 07:56