Veel voetbal zaterdagmiddag

Zaterdag 9 november aanstaande hebben we weer een druk programma in Bedum. We blikken kort vooruit op een aantal wedstrijden die in Bedum worden gespeeld.

De hele ochtend worden er een groot aantal jeugdwedstrijden gespeeld in Bedum. De eerste wedstrijden beginnen al om 09:00 uur. In de middag neemt SV Bedum 2 het om 12:30 op tegen FC Meppel 2. Bedum 2 bezet de 11de plek op de ranglijst en FC Meppel vinden we terug op de 13de plaats. Het betreft een duel tussen twee directe concurrenten. Na de nederlaag van afgelopen weekend tegen koploper HZVV 2 zullen de mannen van Bedum 2 uit zijn op revanche.

SV Bedum 3 speelt tegelijkertijd de thuiswedstrijd tegen Achilles 1894 2. Bedum 3 is de hekkensluiter in de reserve 2e klasse C en Achilles staat slechts twee plekken hoger. Bedum 3 is nog op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen. De wedstrijd tegen Achilles biedt zeker mogelijkheden voor de ploeg van Berry.

Om 15:00 uur wordt de middag afgesloten door het eerste elftal. De mannen van Remy liepen afgelopen weekend tegen een pijnlijke 5-1 nederlaag aan en zullen de nasmaak dit weekend willen wegspoelen. Het eerste elftal beleefd tot dusver een wisselvallig seizoen en is terug te vinden op de 10de plek op de ranglijst. NEC Delfzijl is zaterdagmiddag de tegenstander en bezet de 6de plek op de ranglijst. Bedum moet het doen zonder Wilco Stolwijk en Soeratmin Venema, beide heren kregen een rode kaart afgelopen weekend en zijn geschorst.

Volledig middagprogramma 09/11

Geplaatst op: 08-11-2019 17:40