Veelgestelde vragen RVF zaterdag

Veelgestelde vragen RVF zaterdag

Inmiddels hebben alle deelnemers een mailtje ontvangen met daarin een uitleg over de verloting en de lijst met deelnemende lotnummers. Wij kunnen het ons voorstellen dat mensen eventuele problemen tegenkomen. Hieronder een lijstje met eventuele problemen en oplossingen.

Ik heb geen mail ontvangen, maar ik doe wel mee?
Wij hebben de mails verstuurd op basis van de ingevoerde mailadressen tijdens het bestellen. Heb je een verkeerd mailadres ingevuld? Dan kan het voorkomen dat je geen mail hebt ontvangen. Neem contact op met commercie@svbedum.nl en dan zorgen we dat je alsnog de juiste informatie krijgt.

Ik kan mijn bevestigingsmail niet vinden?
Check allereerst je spambox, het is een algemene mail, dus het kan zijn dat deze is aangemerkt als ongewenst.

Om je lotnummers op te zoeken heb je jouw bestel bevestigingsmail nodig. Toen jij jouw bestelling hebt geplaatst, heb je direct een bevestigingsmail ontvangen op jouw ingevulde mailadres. Je kunt je bestelnummer ook terugvinden in de digitale omgeving van jouw bank. In de omschrijving van je betaling vind je het nummer ook terug. Het betreft een vier-cijferig nummer dat begint met een 1.

Tenslotte, heb je nog steeds geen nummer kunnen vinden? Neem dan contact op met commercie@svbedum.nl, wij kunnen de lijst inzien en jou alsnog het juiste bestelnummer opsturen. 


Ik kan mijn bestelnummer niet vinden in de bevestigingsmail?
Je bestelnummer vind je op twee plekken in je bevestigingsmail. In de afbeelding hieronder zie je bij de groene cirkels de twee plekken waar je jouw nummer kunt vinden. 

Ik kan zaterdag om 15:30 uur niet live kijken, hoe weet ik of ik gewonnen heb?
We zullen zaterdag om 15:30 uur live via onze Facebook-pagina gaan verloten. Voor mensen die niet live kunnen kijken, of mensen die niet de hele stream willen volgen, plaatsen we de lijst met winnende loten en bijbehorende prijzen na afloop op www.svbedum.nl

Geplaatst op: 18-03-2021 10:50
Deel dit nieuwsbericht:

Recente nieuwberichten