Verslag Ouderavond

Traditiegetrouw organiseert de Jeugdcommissie aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen een ouderavond voor de ouders/verzorgers van al onze jeugdspelers. Op maandag 3 september werd door voorzitter van de jeugdcommissie Vincent Geerling in twee presentaties (eerst aan de onderbouw en daarna aan de bovenbouw) een aantal relevante zaken toegelicht die van belang zijn om samen weer een mooi voetbalseizoen te kunnen gaan beleven.

In de presentatie werd duidelijk gemaakt hoe de structuur van de jeugdafdeling er uit ziet en welke personen verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen binnen de jeugdafdeling van SV Bedum. Verder werd aangegeven wat ouders (en jeugdspelers) mogen verwachten van de vereniging maar werd ook duidelijk gemaakt wat SV Bedum verwacht van haar jeugdleden en hun ouders/verzorgers. Daarnaast werden diverse zaken over de vereniging toegelicht die voor ouders en hun kinderen van belang zijn om dit seizoen weer lekker te kunnen voetballen.

De jeugdcommissie wil alle ouders die aanwezig waren bedanken voor hun komst en blijk van interesse voor onze vereniging.

Namens de jeugdcommissie van SV Bedum,

Vincent Geerling