Vrijwilligers het Hogeland

De gemeente Het Hogeland kan niet zonder haar vrijwilligers. Ze vervullen een geweldig belangrijke rol in onze gemeente. Als blijk van waardering organiseren de gemeente Het Hogeland en stichting Werk op Maat een vrijwilligersfeest op 5 oktober op landgoed Verhildersum, Wierde 40 in Leens.  Het feest begint om 13:30 uur en eindigt om 16:30 uur. Alle vrijwilligers die zich inzetten binnen de gemeente zijn welkom.

Een feestelijk programma
Het programma is feestelijk en gevarieerd. Bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje. De borg en haar tentoonstellingen zijn daarnaast vrij toegankelijk. Verder staat op het programma:

•           Theater Authentiek;

•           Popkoor & Core;

•           Mannenkoor Warffum;

•           Gitaarspel van Jouke Aukema

•           Yogales;

•           Lezing ‘Vrijwilligers in de Tijd’, een tijdreis met muziek en video.

•           De Ideeënbank

Een aantal vrijwilligersorganisaties zijn aanwezig en vertellen iets over zichzelf op de vrijwilligersmarkt.

Voor álle vrijwilligers
Niet alle vrijwilligers realiseren zich dat ze vrijwilligerswerk doen. Ook mensen die bijvoorbeeld op zaterdag in de voetbalkantine staan, voorleesmoeder zijn of zich inzetten in een Taalhuis of in hun buurt zijn meer dan welkom.

Aanmelden
Vrijwilligers kunnen zich voor 28 september aanmelden door een e-mail te sturen naar: b.vandenburg@hethogeland.nl. Vermeld als onderwerp ‘Aanmelden vrijwilligersfeest’. Vertel ook voor welke organisatie je vrijwilligerswerk doet. Vrijwilligers die problemen hebben met vervoer kunnen dit in de e-mail aangeven. Dan wordt er naar een oplossing gezocht.

Geplaatst op: 22-09-2019 12:44