Glasvezel actie

Glasvezel clubactie SV Bedum en Stichting Bedumer Winterloop
SV Bedum en Stichting Bedumer Winterloop zijn een samenwerkingsverband aangegaan om glasvezel te promoten in ons mooie dorp. Op de achtergrond zijn wij SAMEN een clubactie aan het opstarten met de providers Caiway & DELTA waar inwoners straks onder andere uit kunnen kiezen. Deze clubactie houdt in dat je, je via ons kunt aanmelden voor glasvezel van Caiway of DELTA. Bij iedere aanmelding ontvangen wij €50,- in de clubkas en jij als nieuwe klant €25,- op je bankrekening. Uiteraard dient wel de campagne behaald te worden, alleen hier hebben wij alle vertrouwen in! Voor meer informatie kijk op onze website en houdt de (sociale) media, nieuwsbrieven en clubladen van ons in de gaten.

Start Glasvezelcampagne DELTA Fiber Netwerk DELTA Fiber Netwerk
Heeft het startsein gegeven voor de glasvezelcampagne in Het Hogeland Zuid. Als 35% van de inwoners in Adorp, Bedum, Noordwolde (Gr), Zuidwolde (Gr), Sauwerd, Groot Wetsinge en Klein Wetsinge ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 15 december 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan komt er glasvezel.

Wie is DELTA Fiber Netwerk?
DELTA Fiber Netwerk is onderdeel van één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Zij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot het razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo’n 900.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber en daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet. Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in Het Hogeland Zuid op www.gavoorglasvezel.nl.

Kom naar een informatieavond
Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over glasvezel en de bijbehorende campagne nodigt DELTA Fiber Netwerk je uit om een informatieavond te bezoeken op:

· Dinsdag 12 oktober Dorpshuis Ubbegaheem aan de Burchtweg 4 in Sauwerd

· Woensdag 13 oktober Maranathakerk aan de Kleinestraat 4 in Bedum

Inloop is vanaf 19:00 en tussen 19.30 - 20:30 vindt er een presentatie plaats. Tijdens deze presentatie wordt alle belangrijke informatie over de glasvezelcampagne verteld. Na de presentatie kunt u vragen stellen en kennismaken met de providers bij de stands. Uiteraard onder het genot van een drankje.

Waarom samenwerken?
SV Bedum en Stichting Bedumer Winterloop geloven in het toekomstig belang van glasvezel voor het dorp Bedum en juichen het initiatief van DELTA Fiber Netwerk van harte toe. Het zakelijke (thuiswerken) en privé dataverkeer zal de komende jaren blijven toenemen. De steeds betere digitale kwaliteit van beeld en geluid en het groeiende aantal slimme apparaten in huis vraagt om meer capaciteit. Dat geldt niet alleen voor entertainment en gemak, maar ook op het gebied van

(thuis)zorg zijn er steeds meer toepassingen mogelijk die vragen om snel en betrouwbaar dataverkeer. Nu instappen en meedoen brengt bovendien de nodige voordelen met zich mee. Daarover later meer. Je aanmelden voor een glasvezelaansluiting kan straks onder andere via het samenwerkingsverband van SV Bedum en Stichting Bedumer Winterloop, waarmee je beide verenigingen ondersteund. Met die ondersteuning laten de providers Caiway & DELTA zien dat bij voldoende aanmeldingen hun ook graag iets terug te willen doen voor het dorp Bedum op het gebied van sport/leefbaarheid en natuurlijk voor het prachtige doel waar Stichting Bedumer Winterloop voor staat.

Klik hier voor Caiway of Delta!