Zaalvoetbal

Futsal SV Bedum

Naast veldvoetbal heeft SV Bedum ook een actieve zaalvoetbal-tak. Het eerste team heeft jarenlang in de Topklasse meegedraaid. De piek werd bereikt in het seizoen 2015-2016 toen het eerste team in de Topklasse zat en het tweede team in de Hoofdklasse actief was. Na jaren van sportieve successen is de focus tegenwoordig meer op ontspanning gericht. Tijdens het seizoen 2021-2022 zijn wij met zeven teams actief in de KNVB competities. Thuiswedstrijden worden gespeeld in Sporthal de Beemden, aan de Sportlaan 14 in Bedum. De kantine is beter bekend als Sportcafé de Beemden, voor meer informatie over het Sportcafé klik je hier.

Voor vragen over zaalvoetbal bij SV Bedum kun je contact opnemen met een van de contactpersonen hieronder of mailen naar futsal@svbedum.nl.

Commissie Futsal SV Bedum

Joran Arends Algemene zaken / Coördinator 06-10455845 E-mail
Job Mol Wedstrijdsecretaris 06-34864450 E-mail
Reinout Middel Plaatsvervangend wedstrijdsecretaris 06-50504969 E-mail

Wedstrijd afmelden?
Bij SV Bedum accepteren wij alleen telefonische afmeldingen. Klik hier voor het afmeldprotocol van Futsal SV Bedum.

Lid worden van Futsal SV Bedum?
Als je graag wil zaalvoetballen bij SV Bedum dan kun je lid worden bij onze vereniging SV Bedum. Via de ledenadministratie kun jij jouw aanmelding officieel maken. De ledenadministratie neemt contact op met de zaalvoetbalafdeling en wij delen jou bij het juiste team in.

Meehelpen als vrijwilliger?
Binnen het zaalvoetbal hebben we te maken met een krimpende scheidsrechtersgroep. Doordat dit seizoen alle wedstrijden van SV Bedum teams in de B-categorie vallen, komt het geregeld voor dat wij geen KNVB-scheidsrechter aangewezen krijgen. Lijkt het jou leuk om af en toe een wedstrijd in de zaal te fluiten? Neem dan contact op met futsal@svbedum.nl