Agenda overzicht

2019
SV Bedum Skills Elke vrijdagmiddag is er weer de mogelijkheid om mee te doen aan SV Bedum SKILLS. Naast een klein gedeelte voetbaltraining zullen er vooral partijtjes..
2019
Oud papier Op de vrijdag wordt de gebruikelijke huis-aan-huis oud papier actie van SV Bedum in samenwerking met de St. Walfridusschool gehouden. Het verzoek..
2019
Laatste thuiswedstrijd SV Bedum - Zeerobben  Aanvang 15:00 uur Laatste thuiswedstrijd van het seizoen ..
2019
Klaverblad jeugtoernooi 2019 www.svbedumjeugdtoernooi.nl ..
2019
Klaverblad jeugdtoernooi 2019 www.svbedumjeugdtoernooi.nl ..