Agenda overzicht

2019
Materiaalmoment 1 Informatie kleding einde seizoen Bericht van de kledingcommissie, LET OP! Beste trainers/leiders/coordinatoren, onderstaand bericht graag d..
2019
Materiaalmoment 2 Informatie kleding einde seizoen Bericht van de kledingcommissie, LET OP! Beste trainers/leiders/coordinatoren, onderstaand bericht graag d..
2019
Materiaalmoment 3 Informatie kleding einde seizoen Bericht van de kledingcommissie, LET OP! Beste trainers/leiders/coordinatoren, onderstaand bericht graag d..
2019
Oud papier Op de vrijdag wordt de gebruikelijke huis-aan-huis oud papier actie van SV Bedum in samenwerking met de St. Walfridusschool gehouden. Het verzoek..
2019
Vrijwilligersavond Beste vrijwilligers, Het voetbalseizoen loopt alweer tegen het einde. Weer een seizoen waarbij het vanzelfsprekend lijkt dat er op zaterdag (maar o..
2019
Seizoensafsluiting Jeugd Meer informatie volgt t.z.t. ..
2019
Sportpark gesloten Het sportpark is officieel gesloten van 8 juli tot en met 11 augustus!   ..