Nieuws

Oud papier vrijdag 12 juli

Aanstaande vrijdag 12 juli wordt in het dorp Bedum, binnen de bebouwde kom, de huis-aan-huis oud papieractie van SV Bedum en de St. Walfridusschool gehouden.

Het papier uiterlijk om 17.00 uur bij de weg zetten. 

Het papier gebundeld of in een goed gesloten doos aanbieden. Graag zoveel mogelijk in groepjes neerzetten. Maximaal 20 kg. in een doos en geen gebruik maken van kliko’s a.u.b. !! 

Wordt het papier bij u niet bij huis opgehaald of wilt u het op en ander moment kwijt, dan kan het in één van de containers op het sportpark worden afgeleverd. Naast de container staat een (trap)steiger, zodat het oud papier vrij eenvoudig en veilig bovenin de container kan worden gedeponeerd. De containers daar zijn van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur geopend. (m.u.v. de feestdagen) Buiten de openingstijden geen papier buiten de containers achterlaten. Lege dozen losscheuren. Het papier geperst in stapelbare dozen of gebundeld aanleveren.  

Een dringend verzoekgeen restafval (zoals piepschuim, plastic, geplastificeerd papier, hout, laminaat, puin of sap- / melkpakken) mee aan te bieden of af te leveren. Er is cameratoezicht.

De eerstvolgende actie staat gepland voor vrijdag 6 september 2024. Zie toelichting hierna:

Vanaf 1 januari 2024 wordt het oud papier binnen de bebouwde kom van het dorp Bedum nog 6 keer per jaar opgehaald. Uitgangspunt is de eerste vrijdag in de oneven maanden. Door omstandigheden wordt het soms een week eerder of een week later. Hierna een overzicht resterende ophaaldata 2024:

Vrijdag 6 september

Vrijdag 1 november

Eenieder alvast bedankt voor de medewerking. 

Sv Bedum en Sint Walfridusschool.

Recente nieuwberichten