Nieuws

Oud papier vrijdag 6 oktober

Aanstaande vrijdag 6 oktober wordt in het dorp Bedum, binnen de bebouwde kom, de huis-aan-huis oud papieractie van SV Bedum en de Sint Walfridusschool gehouden. Het papier uiterlijk om 17.00 uur bij de weg zetten. 
 
Het papier gebundeld of in een goed gesloten doos aanbieden. Graag zoveel mogelijk in groepjes neerzetten. Maximaal 20 kg. in een doos en geen gebruik maken van kliko’s.  
 
Wordt het papier bij u niet bij huis opgehaald of wilt u het op en ander moment kwijt, dan kan het in één van de containers op het sportpark worden afgeleverd. De container daar is van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur geopend. (m.u.v. de feestdagen) Buiten de openingstijden geen papier achterlaten. Lege dozen losscheuren. Het papier geperst in stapelbare dozen of gebundeld aanleveren.  
 
Een dringend verzoek geen afval (zoals piepschuim, plastic, geplastificeerd papier, hout, laminaat, puin of sap- / melkpakken) mee aan te bieden of af te leveren. 
 
De eerstvolgende actie staat gepland voor vrijdag 1 december 2023. Op de eerste vrijdag in november rijden we niet. E.e.a. wordt toegelicht in de presentatiegids van SV Bedum, die in de 2e helft van oktober huis-aan-huis wordt verspreid. 
 
Eenieder alvast bedankt voor de medewerking. 
 
Sv Bedum en Sint Walfridusschool

Recente nieuwberichten