Nieuws

Penaltykillers 2024

Op zaterdag 29 juni a.s. gaan we penalty’s killen! Een penalty benutten of stoppen is niet trainbaar zegt half voetballend Nederland. De andere helft van ons land zegt dat je de bal halfhoog tegen het zijnet moet plaatsen voor een zeker doelpunt of dat je als keeper gewoon moet blijven staan en wachten om de bal te kunnen stoppen. 

De meningen zijn verdeeld. Daarom denken we bij v.v. ONT dat het hoog tijd wordt om het nemen en stoppen van strafschoppen te verheffen tot een heuse battle. Niks loterij, gewoon je killersinstinct aanspreken om penalty’s te benutten of je reflexen om ze te stoppen. We dagen voetballers en keepers uit het Noorden van Nederland uit om als duo mee te strijden om de titel

Penaltykillers 2024

Alle officiële (na-)competitiewedstrijden zijn eind juni wel gespeeld, dus is er vast ruimte in je agenda. Meld je uiterlijk 15 juni aan met vermelding van je teamnaam en ook jullie persoonlijke gegevens via penaltykillers@vvont.nl Deelname per duo kost €15,00. Start van dit evenement ca. 15:00, e.e.a. is nog afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Behalve de prachtige eretitel zal de strijd ook gaan om een spetterende prijs. De hoofdprijs van dit nieuwe evenement is een bedrag van € 1.000,00 beschikbaar gesteld door sponsor Auto Wens, uw specialist in jonge occasions! Die prijs wordt uitgereikt door penaltyfenomeen Gerald Sibon!

Recente nieuwberichten